Acció d'urban knitting a Benimaclet
  

El proper 28 de maig, estarem recolzant als veïns i a les veïnes de Benimaclet, en les jornades de “Benimaclet T'estime”.

 

De nou hem organitzat una acció d' urban knitting per a embellir la plaça de Benimaclet i visibilitzar la problemàtica de les persones sense llar i en risc d'exclusió social.

 

Si sabeu fer punt de ganxo o voleu ajudar-nos en aquesta acció, us esperem el dissabte 28 a partir de les 18:00h. Tindrem tot el material preparat, solament heu de portar les ganes de compartir i passar-ho bé. 

 

A continuació us avancem el que serà la jornada del 28 de maig de 2016, en la Plaza de Benimaclet:

 

17:30h Cercavila amb els Gegants de Benimaclet, Estrela Roja i la Muixeranga de València 

 

18:00h Pregó del Benimaclet T'Estime 2016: les nostres intencions al descobert

 

18:15h Fira d'Entitats amb les associacions i col∙lectius socials més combatius per la igualtat, els drets socials, el foment de la cultura i el compromís amb el país 

 

20:30h Dansa col∙lectiva amb l’Esvaraeta

 

21:00h Sopar de Germanor de pa i porta a la plaça, per agafar forces i parar bé l’orella i l’enteniment. La organització disposarà de cadires i taules per tots i totes. Hi haurà servei de cerveses i refrescs

 

21:30h VII Fira de la Música de Benimaclet: la trobada oberta de músics i cantants, gestors culturals i educadors per posar en valor el paper formatiu i de cohesió de la nostra música amb actuacions semiacústiques de grups de rock, ska i rap i de cantautors sols i acompanyats, presentacions, converses i novetats discogràfiques. Inclourà la commemoració Any Tio Canya, 40 anys de la cançó d’Al Tall.

 

 
onmedic